Bästa ligorna i Europa

Även om Allsvenskan som bekant alltid är spännande, framför allt om det går bra för Djurgården, så håller trots allt ligorna ute i Europa aningen högre klass. Här och nu tänkte vi därför kika lite närmare på de bästa ligorna ute i Europa.

Premier League

Europe football

Tack vare Tipsextra har Premier League alltid varit den liga som varit populärast hos oss svenskar, vilket i och för sig inte är så konstigt eftersom det är en liga som alltid håller väldigt hög klass med lag som Manchester United, Chelsea, Arsenal och Liverpool för att nämna några.

Bundesliga

Tyska Bundesliga har under de senaste åren seglat upp som en av Europas absolut bästa liga, vilket troligtvis är en av förklaringarna till att Bundesliga har absolut mest publik i hela Europa eller vad sägs om Borussia Dortmund som på sin hemmamatcher har ett publiksnitt på närmare 80 000 åskådare.

La Liga

Spanska La Liga är troligtvis den liga som har de allra största lirare med spelare som Cristiano Ronaldo, Neymar och Lionel Messi. Ser man till resultat är faktiskt La Liga bäst i Europa då spanska lag både vann Champions League i år och förra året i form av Barcelona respektive Real Madrid.