Fotbollsresa

En riktig supporter följer sitt lag genom fram- och motgånger. Det betyder också att man man går på deras matcher närhelst man kan. Ibland är matcherna lite långt borta, då måste man planera lite för att komma iväg på fotbollsresan.

Prata med supportertruppen

Om du inte redan är medlem i den lokala supportergruppen, så är det dags. Att åka som grupp är alltid billigare och det är så klart roligare också! Gruppen har säkert redan resescheman upplagda och du kan få chansen att se matcher utanför Sverige. Och är man ett fan av ett fotbollslag från ett annat lag, såsom Liverpool, är det ett måste att resa utomlands. En supportergrupp har säkert kontakt med ett resebolag, såsom GoSport Travel som kan anordna allt: biljetter, resa och boende, så allt du behöver göra är att passa tiderna.

Om du ska iväg själv

Även om du bestämmer dig för att åka själv eller med din partner, så kan du få bättre priser med ett resebolag som säljer paketresor. Och ibland kanske det inte handlar om priset, det handlar mer om bekvämlighet att slippa ringa runt till flera bolag för att få bästa pris eller läge och koppla ihop alla så att resan stämmer med boende och stämmer med fotbollsbiljetterna.

Kolla gärna runt på forum i landet du ska åka till och se om det finns några andra fans som du kan möta upp med. Som sagt, det är alltid roligare att vara fler. Även om du inte vill åka till matchen med en supportergrupp, kan du istället tala med de lokala supportergrupperna och boka in en matchöl eller middag efteråt.