Att vara supporter

Helt klart är lagen beroende av sina supportrar, utan dessa så skulle matcherna vara rätt så tråkiga. Att spela för tomma läktare är det ingen spelare som vill, utan de behöver ditt stöd under matchens gång. Spelar ingen roll om det är fotboll eller hockey, tennis eller friidrott så är du viktig när du finns där och hejar fram ditt lag eller din idrottare till seger.

När du känner den där euforin när ditt lag vinner eller din favoritlöpare vinner är magisk och man önskar att tiden kunde stå stilla och känslan stannar kvar. Nu är det ju tyvärr inte så utan man går hem med en glädje och en skön känsla i kroppen och längtar tills nästa match eller turnering. Vi pratar sport på jobbet, på krogen och hemma med vänner och bekanta. Sport för människor samman på ett fantastiskt sätt och gör att vi glömmer vardagen för en stund.

För många är det en livsstil att följa och heja på sitt lag eller idrottsperson. Man missar inte många matcher under en säsong utan försöker att hänga med på bortamatcher så gott det går. Där kommer supporterklubbarna in och gör ett mycket bra jobb med att anordna resor till bortamatcherna så att alla som vill kan boka resa och följa med. Man tar på sig sin supportertröja och blir den där extra utespelaren som laget så väl behöver.