Hämta dina bästa speltips

För att få en bra överblick när du ska spela på någon eller flera matcher är att få tips från experter, dessa rankar och ger tips på hur lag och spelare mår och har sin formkurva inför nästkommande match. Allt detta gör att du ska kunna avgör vilket lag som du tror komma vinna, eller om det bli oavgjort. Du kan hämta dina bästa speltips på nätet.

Det finns bloggar som ger dig det senaste inom fotboll och andra sporter, och för att du ska kunna avgöra vilken match du tror ska vinna så är det en fördel att kolla in hur lagen och spelarna mår inför den kommande matchen. Vårt tips är att surfa in på spelsajten 1X2 och kolla upp deras speltips så får du en hyfsad bild på hur det ser ut just nu. De har aktuell status på lagen och de olika matcherna så kommer. Du kan filtrera deras inlägg efter de olika ligorna och andra händelser som är aktuella. Att få en överblick på hur det ser ut för ditt favoritlag kan avgöra om du ska sätta laget som vinnare eller inte, kolla också upp oddsen och hur de ligger för just den match du tänker spela på.

Både Aftonbladet och Expressen följer fotboll och sport i allmänhet och det finns mycket bra information att hämta även där. Du kan även följa målservice på expressens sajt för att få lite mer koll på hur det går för lag som spelar just nu. Har du inte lyssnat på Olof Lundhs podcast än så är den ett bra tips att lyssna på då du där får mycket matnyttigt både inför och efter matcher. Analyser och intervjuer av spännande spelare för att nämna något.