Anordna fotbollsfest

Att anordna fotbollsfest är något som vi på Fabriken Stockholm görs alldeles för lite. Det är nämligen inte bara vid stora finalmatcher som man kan samla ihop vänskapskretsen och fira fotbollens betydelse.

Fotbollsfest

Vid bortamatchen

De flesta av oss måste tyvärr inse att hur mycket vi än gillar vårat lag så har vi andra ansvar som måste prioriteras. Även om vi skulle vilja hänga med på alla bortamatcher så sätter lätt både jobb, familj och ekonomi stopp för detta. Ta istället och samla ihop dina vänner för att se det hela på storskärm! Vill man fortfarande slå riktigt stort så kan man utan problem hyra en fest eller konferenslokal för tillfället. Då kan man dessutom enklare leja bort servering, förarbete och städning. På hemsidan för till exempel Telgias Salonger så repeteras det ofta hur flexibla de är med både möbeluppställning och teknik vilket bäddar för att kunna genomföra en perfekt fotbollsfest. Tack vare att de även anordnar konferens har de även enkel tillgång till projektor och kan på så sätt ge er en riktig storbild att se fotbollen på. Idag så streamas den mesta fotbollen även över internet vilket gör att man kan ta med sig sitt abonnemang till vilken lokal man än vill.

Samla hela stan

Om man vill kan man göra fotbollsfesten ännu storre, som Zlatan bestämde sig att göra för några veckor sedan. När matchen mellan MFF och PSG där Zlatan nu spelar går av den 25/9 så kan man förutom på arenan även se det hela på storbildsskärm på stortorget i Malmö. Det var Zlatan själv som fick iden samt står för en del av kostnaden.